PO RUSSKIPOLSKIFRANCAISDEUTSCHENGLISHČESKY Víno, vinařství a turistika - HLAVNÍ STRANA PREZENTACE 1 Vinařská oblast Morava Vinařská oblast Čechy
Vinařská turistika
Vinařská oblast Čechy
Vinařská oblast Morava
Česká vína
Moravská vína
Vinařství
Producenti vína
Vinařské stezky
Cech českých vinařů
Svaz moravských vinařů
Vinné sklepy
Vinotéky
Vinárny
Gastronomické speciality
Folklorní akce a festivaly
Folklorní sdružení
Folklorní soubory
Folklorní festivaly
Lidové tradice a zvyky
Lidová řemesla a výrobky
ČESKÁ REPUBLIKA
Služby pro turisty
Informační centra
Kultura a zábava
Památky UNESCO
Památky a architektura
Hrady a zámky
Aktivní dovolená
Turistika
Sport a relaxace
Ubytování
Stravování
Lázeňská zařízení
Přírodní zajímavosti
Chráněná krajinná území
Jeskyně a propasti
Naučné stezky
Klub českých turistů
Cestovní kanceláře
Turistické akce
Veletrhy a výstavy
Kongresy a konference

Vyhledávací centrum
Rejstřík ČR
Království perníku

Chicago SH [ Specialita k pití ]

Chicago
SH
(šikágou)

RECEPTURA
5 cl koňak
4 d triple sec
2 d Angostura Aromatic Bitters
Château Radyně brut

V segmentu citrónu udělejte ostrým nožem mělký zářez. Menší tumbler (říkáme mu old fashioned glass) uchopte dnem vzhůru, okraj zasuňte do zářezu a několikrát sklenkou otočte. Ihned ji vložte do krystalového cukru nasypaného na dezertním talířku nebo na papírovém ubrousku (stačí tenká vrstva!), vyjměte, klepněte prstem na dno, aby přebytečný cukr odpadl a sklenku odložte. Do šejkru na led odměřte koňak, stříkněte čtyřikrát triple sec a dvakrát angosturu, protřepejte a základ nalijte přes sítko do připravené sklenky. Doplňte šumivým vínem.

Poznámka:SH Nápoj se připravuje v šejkru

UMÍSTĚNÍ

DALŠÍ INFORMACE: http://www.bohsekt.cz

Typ záznamu: Specialita k pití
AKTUALIZACE: Radka GAJDUŠKOVÁ (Beskydy-Valašsko, racr) org. 2, 15.03.2004 v 15:13 hodin
Copyright 1998-2023 © www.infoSystem.cz,
součást prezentačního a rezervačního systému Doménová koule ®