PO RUSSKIPOLSKIFRANCAISDEUTSCHENGLISHČESKY Víno, vinařství a turistika - HLAVNÍ STRANA PREZENTACE 1 Vinařská oblast Morava Vinařská oblast Čechy
Vinařská turistika
Vinařská oblast Čechy
Vinařská oblast Morava
Česká vína
Moravská vína
Vinařství
Producenti vína
Vinařské stezky
Cech českých vinařů
Svaz moravských vinařů
Vinné sklepy
Vinotéky
Vinárny
Gastronomické speciality
Folklorní akce a festivaly
Folklorní sdružení
Folklorní soubory
Folklorní festivaly
Lidové tradice a zvyky
Lidová řemesla a výrobky
ČESKÁ REPUBLIKA
Služby pro turisty
Informační centra
Kultura a zábava
Památky UNESCO
Památky a architektura
Hrady a zámky
Aktivní dovolená
Turistika
Sport a relaxace
Ubytování
Stravování
Lázeňská zařízení
Přírodní zajímavosti
Chráněná krajinná území
Jeskyně a propasti
Naučné stezky
Klub českých turistů
Cestovní kanceláře
Turistické akce
Veletrhy a výstavy
Kongresy a konference

Vyhledávací centrum
Rejstřík ČR
Království perníku

DENAPOL - napouštěcí a lazurovací lak na dřevo [ Výrobek nebo zboží k prodeji ]

DENAPOL - napouštěcí a lazurovací lak na dřevo
DENAPOL - napouštěcí a lazurovací lak na dřevo -


DENAPOL
je základní, vodou ředitelný napouštěcí a lazurovací lak určený pro aplikaci v interiéru i v exteriéru. Je vyroben na bázi akrylátové disperze, speciálně vyvinuté pro napouštění podkladů na bázi dřeva a silikátových podkladů. Obsahuje insekticidní a fungicidní přísady, které zajišťují dostatečnou ochranu proti působení dřevokazného hmyzu a hub.

Použití: K základním napouštěcím nátěrům dřeva a dalších materiálů na bázi dřevní hmoty před následujícími nátěry akrylátovým emailem DENATOP S, nebo ke konečné úpravě těchto materiálů jako transparentní a pigmentované úpravy zachovávající vzhled dřeva. Dále lze výrobek použít k napouštění různých dalších stavebních materiálů za účelem snížení savosti, špinivosti, zvýšení otěruvzdornosti a nepropustnosti pro vodu - např. betonu, omítek, sádrových materiálů, některých vnitřních dekorativních povrchových úprav, kamenných obkladů.

Vlastnosti: Hustota: 1,0 - 1,1 kg/l pH: 8,5 - 9,8 Hmotnostní sušina: 20 - 30 %
Výrobek se vyznačuje vynikající průnikem do silikátových podkladů a do dřevní hmoty při minimálním sklonu ke zvedání dřevních vláken a výbornou odolností proti působení vody a povětrnosti.

Příprava podkladu: Podklady musí být suché a zbavené všech mechanických i mastných nečistot a zbytků starých nátěrů nesoudržných s podkladem.

Pracovní postup: DENAPOL se nanáší na podklad štětcem, válečkem, stříkáním nebo máčením v takovém množství, aby důkladně vsákl do podkladu. Jako napouštěcí nátěr pod akrylátový email DENATOP S nebo jiné typy vrchních nátěrů se nanáší v jedné vrstvě ředěný vodou v poměru 1:1. Jako lazurovací lak se aplikuje ve dvou a více vrstvách dle savosti podkladu v dodávané konzistenci bez ředění. Po zaschnutí první vrstvy doporučujeme u náročnějších aplikací na dřevo podklad přebrousit. Teplota vzduchu a podkladu při nanášení a schnutí nesmí poklesnout pod + 10 °C.

Barevné odstíny: Dle vzorkovnice výrobce nebo v odstínech dle dohody.

Vydatnost: 0,05 - 0,15 kg/m2 na jeden nátěr.

Balení a skladování: Obaly o hmotnosti 0,7 - 30 kg. Skladuje se v původních obalech při teplotách +5 až +25 °C, skladovatelnost min. 12 měsíců od data výroby. Výrobek nesmí zmrznout.

Bezpečnost a hygiena: DENAPOL není škodlivý ve smyslu platných předpisů. Při práci používejte ochranný oděv, rukavice a ochranu očí, při aplikaci stříkáním chraňte dýchací orgány. V uzavřených prostorách zajistěte větrání pracoviště. Při zasažení očí vypláchněte důkladně velkým množstvím čisté vody a vyhledejte lékařské ošetření.

Likvidace odpadů: Prázdné kovové obaly odevzdat do sběru, kód odpadu: 150104.Plastové obaly likvidujte jako ostatní odpad, kód odpadu: 150102. Zbytky barev a znečištěné obaly likvidujte jako nebezpečný odpad, kód odpadu: 080111.

KONTAKTNÍ ADRESA:

Sokolovská 361/2
743 01 Bílovec
Česko (CZ)
tel: (+420) 556 412 038
(+420) 556 410 795
fax: (+420) 556 410 263
DENAS COLOR, a.s. - 60

UMÍSTĚNÍ

DALŠÍ INFORMACE: http://www.denascolor.cz

AKTUALIZACE: David Mužík (Infomorava.cz) org. 56, 07.06.2004 v 13:28 hodin
Copyright 1998-2024 © www.infoSystem.cz,
součást prezentačního a rezervačního systému Doménová koule ®