PO RUSSKIPOLSKIFRANCAISDEUTSCHENGLISHČESKY Víno, vinařství a turistika - HLAVNÍ STRANA PREZENTACE 1 Vinařská oblast Morava Vinařská oblast Čechy
Vinařská turistika
Vinařská oblast Čechy
Vinařská oblast Morava
Česká vína
Moravská vína
Vinařství
Producenti vína
Vinařské stezky
Cech českých vinařů
Svaz moravských vinařů
Vinné sklepy
Vinotéky
Vinárny
Gastronomické speciality
Folklorní akce a festivaly
Folklorní sdružení
Folklorní soubory
Folklorní festivaly
Lidové tradice a zvyky
Lidová řemesla a výrobky
ČESKÁ REPUBLIKA
Služby pro turisty
Informační centra
Kultura a zábava
Památky UNESCO
Památky a architektura
Hrady a zámky
Aktivní dovolená
Turistika
Sport a relaxace
Ubytování
Stravování
Lázeňská zařízení
Přírodní zajímavosti
Chráněná krajinná území
Jeskyně a propasti
Naučné stezky
Klub českých turistů
Cestovní kanceláře
Turistické akce
Veletrhy a výstavy
Kongresy a konference

Vyhledávací centrum
Rejstřík ČR
Království perníku

PRABOS plus , a. s., Slavičín [ Průmyslová zóna ]

Prabos plus, a. s., Slavičín
KDO JSME:
Firma Prabos plus a.s., Slavičín, je tradičním českým výrobcem speciální, vojenské, bezpečnostní, pracovní a trekkingové obuvi.

Kolekce vojenské a speciální obuvi je vhodná pro potřeby armády, policie, bezpečnostních agentur, záchranných sborů, celní správy, vězeňské služby a ostatních uniformovaných složek. Kolekce trekkingové obuvi splňuje požadavky na ochranu nohou ve středně náročných i vysokohorských.

V současné době zaměstnává společnost 350 pracovníků. K tomu je třeba přičíst také dalších 100 pracovníků, kteří pro firmu pracují v kooperacích.
Prabos plus a.s., se aktivně podílel na vývoji nových modelů botů polních 2000 pro potřeby AČR včetně botů polních 2000 ECWCS,botů pro piloty a ILS. V současné době spolupracujeme společně s Odborem vývoje a zkušebnictví Brno na nové kolekci vycházkové obuvi služební a společenské. Vítězstvím ve stěžejních veřejných soutěžích na dodávky výstrojního materiálu pro Armádu ČR potvrdila naše společnost své výsadní postavení hlavního dodavatele obuvi pro naši armádu až do roku 2002.

Společnost je též nositelem Osvědčení o způsobilosti dodávek pro Armádu ČR a Certifikátu ISO 9001. Vlastní také výrobní a obchodní licenci firmy W.L.GORE na výrobu obuvi vybavené membránou GORE-TEX®. Tuto licenci společnost obdržela po více než dvouletém jednání v roce 1998. Udělení licence předcházela náročná vstupní řízení, ukončená auditem firmy W.L.GORE. Společnost Prabos musela prokázat technickou způsobilost a kvalifikaci ke zpracování špičkových materiálů.

Velmi důležitým faktorem pro udělení licence je významné postavení značky na trhu, v oblasti bezpečnostní, pracovní a speciální obuvi. V současné době pokrývá významnou část kapacity českého trhu v tomto segmentu a je největším výrobce pracovní a bezpečnostní obuvi v ČR. Současně se zachováním tradičního prošívaného a lepeného výrobního způsobu nabízí Prabos moderní technologii přímého nástřiku podešve. Prabos jako jediný výrobce v tuzemsku produkuje kompletní sortiment vzorů splňujících veškeré normy pro pracovní a bezpečnostní obuv.

Významným kontraktem je smlouva na výrobu vojenské polní obuvi pro německou firmu STUMPP BAIER. V podmínkách ČR se jedná o nový výrobní způsob a vyrobená obuv je určena pro německou a rakouskou armádu.
Kromě dodávek obuvi pro Armádu ČR a Německou armádu, jsou hlavními odběrateli obuvi Prabos také např.armáda Velké Britanie,Litvy,Lotyšska, Švýcarska, konžská policie, Státní lesy Polska,BELIZIA Belgie,RUKAPOL Rakousko,CORAMI Lachen ze Švýcarska, a hasiči Řecko.

REFERENCE:
Armáda ČR, POLICIE ČR, Vězeňská služba,Celní správa, Jaderné elektrárny Temelín a Dukovany, Philips Hranice, Bosch Jihlava, České dráhy, TPCA Kolín,Severomoravská energetika,Škoda Auto,Panasonic Pardubice, Skanska,Barum Continental,Městské policie ČR,Armáda Litevské Republiky,STUMMPP BAIER,Ministerstvo obrany Velké Britanie.


CERTIFIKACE
ISO 9001, EN 344, 345, S1, S2, S3

KONTAKTNÍ ADRESA:

Prabos plus, a. s. Slavičín
Mezi Šenky 9
763 21 Slavičín
Česko (CZ)
tel: (+420) 577 303 111

UMÍSTĚNÍ

DALŠÍ INFORMACE: http://www.prabos.cz

Typ záznamu: Průmyslová zóna
AKTUALIZACE: Marie Rumplíková (Informační centrum Slavičín) org. 56, 06.08.2007 v 11:00 hodin
Copyright 1998-2024 © www.infoSystem.cz,
součást prezentačního a rezervačního systému Doménová koule ®