PO RUSSKIPOLSKIFRANCAISDEUTSCHENGLISHČESKY Víno, vinařství a turistika - HLAVNÍ STRANA PREZENTACE 1 Vinařská oblast Morava Vinařská oblast Čechy
Vinařská turistika
Vinařská oblast Čechy
Vinařská oblast Morava
Česká vína
Moravská vína
Vinařství
Producenti vína
Vinařské stezky
Cech českých vinařů
Svaz moravských vinařů
Vinné sklepy
Vinotéky
Vinárny
Gastronomické speciality
Folklorní akce a festivaly
Folklorní sdružení
Folklorní soubory
Folklorní festivaly
Lidové tradice a zvyky
Lidová řemesla a výrobky
ČESKÁ REPUBLIKA
Služby pro turisty
Informační centra
Kultura a zábava
Památky UNESCO
Památky a architektura
Hrady a zámky
Aktivní dovolená
Turistika
Sport a relaxace
Ubytování
Stravování
Lázeňská zařízení
Přírodní zajímavosti
Chráněná krajinná území
Jeskyně a propasti
Naučné stezky
Klub českých turistů
Cestovní kanceláře
Turistické akce
Veletrhy a výstavy
Kongresy a konference

Vyhledávací centrum
Rejstřík ČR
Království perníku

Hotel Zámeček na Čeladné [ Hotel nebo hostel ]

Hotel díky svému vybavení , napojení na síť poskytovatelů služeb a díky své optimální poloze v podhůří nádherného beskydského masivu může uspokojit velmi různorodé nároky zákazníků , kteří nás navštíví .
Výborná poloha hotelu v klidné zóně podhorské obce Čeladná nabízí všem váženým hostům čisté, příjemné a nerušené prostředí k pobytu i ke schůzkám .Přilehlý les a rozsáhlé pozemky skýtají nejen hezký přírodní rámec hotelu ale zároveň nabízejí prostor k bezpečným hrám dětí i ke klidné relaxaci dospělých.

V malých vzdálenostech od hotelu se nachází různorodý terén vhodný pro uspokojení turistických a cykloturistických zájmů našich vážených hostů . Těmto druhům sportu a zábavy je podřízena značná část ze systému služeb jiných institucí regionu a tyto služby je možno prostřednictvím zaměstnanců hotelu požadovat. Ve velmi příhodných vzdálenostech jsou rovněž přístupné celoroční aktivní sporty /tenis,plavání/ jak pro méně náročné ,tak i pro náročnější hosty. Například návštěva tenisových hal je otázkou několika minut cesty autem. Obdobně zimní sporty , obzvláště pak zimní běžecké sporty , mohou být provozovány našimi hosty na velmi dobré úrovni . Horská údolí a hřebeny / nejbližší jsou 4 km od hotelu / skýtají velmi romantické prostředí zejména pro ty sportovce , kteří milují klid zimní krajiny . Zájemci o ruch zimních sportovních středisek jistě neopomenou z našeho hotelu vyrazit do blízkých lyžařských center na Pustevnách , Bílé nebo na sjezdovkách pod Lysou horou.

Poněvadž region , ve kterém se hotel nachází je bohatý na historii a je rovněž zajímavý i svým současným ekonomickým rozvojem , není problémem uspokojit i hosty ,kteří touží po shlédnutí známých historických míst jako jsou Hukvaldy , Štramberk nebo touží po návštěvě muzeí - např. rožnovského skansenu nebo muzea aut Tatra v Kopřivnici.

Na druhé straně jen pár desítek minut jízdy autem po velmi kvalitní komunikaci dělí naše hosty od možnosti navštívit významná průmyslová a administrativní centra regionu ,jakými jsou Ostrava , Frýdek-Místek nebo Třinec. Obchodní jednání se tak stávají příjemnou záležitostí a slavnostní večeře se speciálním menu v naší restauraci jen úspěch obchodu završí. Stejně tak zájmy navštívit nejbližší centra našich zahraničních sousedů nejsou časovým problémem . Dvouhodinová cesta na Slovensko umožní návštívit krásné slovenské město Žilina a stejně krátkou dobu může náš host věnovat na návštěvu známých příhraničních měst Polska.

Náš hotel je připraven připravit Vám co nejkvalitnější prostředí k tomu , aby každý host odjížděl od nás s krásnou vzpomínkou na tento nádherný kout naší země.

ubytování 317,- vč. RP a snídaně /turistická třída
ubytování 924,- vč. RP, WC a snídaně/ hotel
bazén v ceně

KONTAKTNÍ ADRESA:

Hotel Zámeček na Čeladné
Čeladná 371
739 12 Čeladná
Česko (CZ)
tel: (+420) 558 684 437
fax: (+420) 558 684 437

UMÍSTĚNÍ

DALŠÍ INFORMACE: http://www.celadna.cz

Typ záznamu: Hotel nebo hostel
AKTUALIZACE: Eliška Černochová (Beskydy-Valašsko) org. 56, 05.03.2010 v 11:26 hodin
Copyright 1998-2024 © www.infoSystem.cz,
součást prezentačního a rezervačního systému Doménová koule ®